Upeanainen – kauneushoitola ja naistenvaateliike Säkylässä

Tervetuloa Upeanainen -liikkeeseen kauneuden ja muodin pariin. Diego Dalla Palma Professional -kauneushoitolastamme saat asiantuntevat diplomikosmetologin palvelut, ja naistenvaateliikkeemme valikoimasta löydät tyyliisi sopivat asuyhdistelmät. Kokonaisuuden täydennät helposti Hopeapuron koruilla, jotka voit hankkia liikkeestämme joko heti mukaan tai tilauksesta. Kysy tilausmahdollisuutta muidenkin tuotteidemme osalta. Esimerkiksi erikoiskoon vaatteita on liikkeessämme rajoitetusti, mutta tilaamalla saat toivomasi tuotteet kätevästi Upeanainen -liikkeeseen. Meiltä saat täyden palvelun, koskeepa asiasi ihonhoitoa, ehostusta, vaatevalintoja tai tyylisi uudistamista.

Diplomikosmetologi, pukeutumisneuvoja Helena Suominen on valmiina palvelemaan Sinua.

Kauneushoitola

Diego Dalla Palma Pro

Diego Dalla Palma Pro

Tervetuloa virkistävään ja uudistavaan kauneushoitoon. Käytössämme on Diego Dalla Palma Pro -sarjan huippulaatuiset hoitolatuotteet sekä tuotteet kotikäyttöön.

Diplomikosmetologi palveluksessasi

Hoidamme ihoasi ammattitaidolla ja erityistarpeesi huomioon ottaen. Meiltä saat laadukkaat Diego Dalla Palma ja RVB TheMakeUp ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet kotikäyttöön. Järjestämme sekä omissa että asiakkaidemme tiloissa suosittuja meikkikursseja. Kysy meiltä kurssia Sinunkin ryhmällesi.

Joustavat ajat

Avoinna ma–ti 10-18, ke–pe 10–17

Palvelemme ajanvarauksella myös aukioloaikojen ulkopuolella, iltaisin ja lauantaisin.

Vaatteita naisille

Myymälämme valikoimasta löydät ajankohtaisen asukokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaankin. Kun tarvitset yhteensopivaa täydennystä omaan vaatekaappiisi, voit ottaa omat vaatteesi mukaan liikkeeseemme ja rauhassa kokeilla ja sovittaa tuotteitamme ennen ostopäätöstä. Liikkeessämme on mukava tila kookkaine peileineen juuri tätä varten. Pukeutumisneuvoja auttaa halutessasi tekemään valintoja. Voit mielellään myös varata oman ajan vaatteiden sovitusta varten joko itsellesi tai ryhmällesi. Vaatteiden valinta ei voisi olla mukavampaa, kun sen voi tehdä kiireettömästi ja ystävien kesken.


Hopea-puron korut täydentävät kokonaisuuden

Koruilla viimeistelet asukokonaisuutesi ja muunnat tyylisi hetkessä. Liikkeessämme voit valita korut myymälämme valikoimasta tai tilata haluamasi korut kauttamme.

Vaateliike

Friendtex

Tyylipalvelu – Turku & ympäristö

Tyylipalvelumme on saatavissa Säkylän lisäksi Turussa ja lähiympäristössä. Palveluun voidaan sisällyttää kokonaisvaltainen tyylin uudistaminen, pukeutumisneuvonta, värianalyysi sekä avustaminen vaateostoksilla. Upeanainen -liike on käytettävissä ostosten tekemiseen yksityisesti ja ajanvarauksella.

RVB SkinLab

Kauneushoitola

Diego Dalla Palma Pro

Kauneushoitola
RVB LAB THE MAKE UP
RVB LAB THE MAKE UP

RVB LAB THE MAKE UP

Kauneushoitola
RVB LAB THE MAKE UP
RVB LAB THE MAKE UP

RVB LAB THE MAKE UP

Kauneushoitola

Hopea-puro korut

Korut
Shake It
Shake It
Shake It
Shake It

Opi meikkaamaan

Meikkikurssit
Tyylipalvelu

Värianalyysi

Tyylipalvelu, Color Me Beautiful -värianalyysi

Värianalyysi

Tyylipalvelu, Color Me Beautiful -värianalyysi
Hopea-Puro
Hopea-Puro
Hopea-Puro
Hopea-Puro

Hopea-Puro

Korut

Yhteystiedot

Osoite:
Diplomikosmetologi Helena Suominen
Rantatie 258, 27800 Säkylä
Puhelin: 02-867 1331
Matkapuhelin: 050 559 5868
Email: helena piste suominen ät upeanainen piste com

Liike avoinna

MA – TI 10 – 18
KE – PE 10 – 17
(LA ja iltaisin ajanvarauksella)