Skip links

Joko tunnet omat värisi?

Värianalyysi perustuu henkilön hiusten, ihon ja silmien värin analysointiin. Värianalyysejä on tehty Suomessakin jo vuosikymmenten ajan, ja ne ovat edelleen tarpeellisia ja hyödyllisiä monelle. Vaatetuksessa trendit tulevat ja menevät – muotimaailma marssittaa eteemme yhä uusia muotoja, leikkauksia, yhdistelmiä ja kuoseja. Muotivärit hyökyvät vaatekauppoihin ja sisustusliikkeisiin nopealla tempolla. Oman tyylinsä ja väripalettinsa tuntevat voivat poimia trendeistä itselleen sopivimmat osat ja päivittää vaatekaappinsa sisältöä nykypäivään menettämättä kuitenkaan omaa, yksilöllistä pukeutumistyyliään. Vaate- ja meikkitarjonnan yhä lisääntyessä oman tyylin löytäminen voi olla tänä päivänä jopa haastavampaa kuin ennen.  Oma väripaletti onkin edelleen hyvä lähtökohta oman pukeutumisen suunnitteluun.

Mitä hyötyä värianalyysistä on?

Värianalyysi sopii niille, jotka haluavat löytää oman, tunnusomaisen tyylinsä sekä saada varmuutta ja rohkeutta omaan pukeutumiseensa. Luonnollisesti myös vikaostosten määrä saadaan vähenemään olennaisesti. Henkilökohtaisen väripaletin avulla asukokonaisuuden värit saadaan toimimaan yhteen siten, että kokonaisuus vaikuttaa halutulla tavalla. Oletko esimerkiksi valmistautumassa tärkeään työhaastatteluun tai julkiseen esiintymiseen? Ehkä haluat olla parhaimmillasi joissakin tietyissä juhlissa tai vaikkapa treffeillä? Värivalinta, värien intensiteetti sekä väriyhdistelmät tuovat kaikissa tilanteissa pukeutumiseen juuri sen tarvittavan ”koostumuksen”, jolla asukokonaisuus toimii oikein – pukeutujan omaa persoonallisuutta korostaen.

Entä jos lempivärini on punainen, mutta värianalyysin mukaan se ei sovi minulle?

Viininpunainen, ruusunpunainen vaiko peräti ferrarinpunainen? Punaisestakin on olemassa niin monia eri sävyjä, että niistä on mahdollista löytää sinulle kaikkein sopivin, myös eri tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. On vain hyvä asia, että tiedät jo valmiiksi lempivärisi – tuothan sen rohkeasti esiin värianalyysissä. Analyysin tekijä haluaa tukea ja vahvistaa sinun tyylipersoonaasi. Värianalyysissa voit oppia esimerkiksi yhdistämään lempivärisi sujuvasti muiden värien kanssa.

Mikä on hyvä ajankohta värianalyysille?

Värianalyysin voi teettää koska tahansa, mutta monet haluavat ajoittaa sen loppukesään tai alkusyksyyn, koska silloin ihomme värisävy on voimistunut auringossa. Halutaan ehkä nähdä ne itselle kaikkein parhaimmat pukeutumisvärit päivettynyttä ihoa vasten. Mikään ei kuitenkaan estä teettämästä värianalyysia saati nauttimasta värivalintojen tuloksista vuoden ympäri – ihon pohjasävy on kuitenkin aina sama, vuodenajasta riippumatta. Kesällä me suomalaiset panostamme enemmän pukeutumiseen – ja nimenomaan värikkääseen pukeutumiseen – jolloin tuntuu luonnolliselta tulla värianalyysiinkin. Syksyllä monesti tehdään vaatehankintoja juuri opiskelu- tai työkäyttöä varten. Henkilökohtaisen väripaletin avulla vaatekaapin sisältö saadaan toimimaan niin, että sieltä löytyy useita yhteensopivia yhdistelmiä niin koti- kuin työkäyttöönkin, sekä arkeen että juhlaan.

Miten pääsen alkuun?

Tervetuloa värianalyysiin! Upeanainen-liikkeessä palveluksessasi on diplomikosmetologi, pukeutumisneuvoja Helena Suominen, joka on tehnyt värianalyysejä jo lähes 20 vuoden ajan ja palvellut lukemattomia asiakkaita väriasioissa, niin meikkien kuin pukeutumisenkin saralla. Kun haluat varata ajan värianalyysiin tai saada täydentävää tietoa Color me beautiful -värianalyysista, voit soittaa numeroon 050 559 5868.

Color Me Beautiful
Return to top of page